En Peu a Terra esprémer les sensacions al màxim , les compartim amb els que ens envolten i experimentem el doble de satisfacció en veure que contagiem el nostre entusiasme als nostres amics i seguidors . No som uns esportistes d’elit que viuen dels seus èxits i als quals es pot idolatrar i enaltir . Som normals , de carn i ossos , amb fills , esposes , treball i obligacions. Ens costa encaixar la nostra afició enmig de tot i ens hem d’esforçar per poder seguir sense deixar de banda tota la resta , però això és una cosa que crec que ens passa a tots els endureros .

L’avantatge d’estar amb nosaltres és que TU pots fer el mateix que nosaltres fem i et sentiràs més identificat amb la nostra forma de veure el enduro que amb els grans professionals ( ja m’agradaria a mi fer el Dakar , però això crec que serà en una altra vida … ) .

A les nostres rutes endureras passem tot tipus d’aventures . Ens podem trobar amb obstacles on tots hem de fer pinya , ens recolzem i animem els uns als altres quan les forces escassegen , i gaudim tots de dies de moto i muntanya .

Cada repte impossible que superem és una satisfacció i cada sortida acaba convertint-se en una posada a zero de l’estrès que es va acumulant vivint en una gran ciutat .

El enduro son salidas en moto por el campo, son amigos, son nuevos retos, aventuras y sacrificio. Yo no lo veo como una forma de vida, pero es sin duda una parte importante que me ayuda a vivir mejor.

enduro peu a terra

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario